Coachella 2015 openingsweekend: de beste outfits

Coachella is een muziek- en kunstfestival dat elk jaar gehouden word in de Empire Polo Club in Indio, Californië. Het is één van de grootste en bekendste festivals in Amerika. Het festival is opgezet door Paul Tollett in 1999 en je kan er veel verschillende soorten muziek beluisteren en kunst bekijken. Op Coachella komen altijd veel bekende mensen en vandaag laat ik zien wie de opvallendste look droeg in het openingsweekend.

Fotograaf: Melodie Jeng

Het gezicht van het meisje op de foto spreekt mij voornamelijk aan. Ik vind de combinatie van haar haar, zonnebril en make-up geweldig. De outfit van het meisje is erg leuk, maar simpel, wat de aandacht naar haar gezicht trekt. De man naast haar heeft het meest geweldige kapsel. Ook zijn schoenen en vestje vind ik heel gaaf.

 

Fotograaf: Melodie Jeng

De volgende look ziet er heel simpel uit, maar toch heel classy. De witte kleding met de gouden details ziet er erg zomer-achtig uit en het is perfect voor een festival als Coachella. Haar bril en make-up maken de outfit helemaal af.

Rosie huntington-Whiteley - Chloé dress from the SpringSummer 2015 collection and a Coach handbag

Rosie Huntington-Whiteley droeg een Chloé jurk van de lente/zomer collective 2015 en een Coach handtas. Ik vind dit de perfecte combinatie voor dit festival.

 

Daria Strokous draagt een geheel witte outfit voor dit eerste weekend van Coachella. Vooral haar top spreekt mij zeer aan.

 

Fotograaf: Melodie Jeng

Deze speelse outfit vind ik heel leuk. Vooral haar kettingen en haar zonnebril heel gaaf, het is echt wat deze look speciaal maakt. De sokken in de schoenen geven een leuk effect.

 

Fotograaf: Joshua Blanchard / Stringer

In deze foto draagt Jourdan Dunn een gele Coach tas, wat goed afsteekt op haar zwarte kleding. Haar kleding is best simpel, maar haar grote ketting en andere accessoires maakt het toch heel opvallend.

 

Deze look is ook van Jourdan Dunn, dit keer zonder de Coach tas, maar wel met de geweldige ketting. Ze heeft ook geweldige zwarte sandalen aan dit keer en haar jurk past haar heel goed.

3 thoughts on “Coachella 2015 openingsweekend: de beste outfits

Leave a Reply