MTI5NjY0MzYxNzgxMzAyNTQ2

Bridal Fashion Week lente 2016

De Bridal Fashion Week is net afgelopen, en er waren prachtige jurken te zien.

Het is tijd om naar de mooiste creaties te kijken die op de catwalk te zien waren en de trends die we zijn tegengekomen. De collecties waren vernieuwend en onverwacht, zoals we straks kunnen zien.

Crop Tops

Theia // Mira Zwillinger // Christos Costarellos – Indigitalimages.com of Brides.com // Karen Willis Holmes

 

Als eerste zagen we de crop top trend voorbij komen. Dit zagen we natuurlijk al veel in de dagelijkse mode, maar nu dus ook bij de bruidjes en het is verassend elegant. We zagen dit onder andere bij Mira Zwillinger, Reem Acra, Elizabeth Fillmore, Victoria KyriaKides Theia, Christos Costarellos en Karen Willis Holmes.

Nude Kleuren

Monique Lhuillier // Monique Lhuillier // Rivini by Rita Vinieris – Indigitalimages.com of Brides.com // Jenny Packham

 

De crème kleuren komen helemaal terug dit seizoen! Het is heel leuk om een beetje kleur in de jurken te zien, en het is perfect voor als je in de lente gaat trouwen. Vooral de roze, taupe en zilvere tinten zagen we veel terug. Bijvoorbeeld bij Monique Lhuillier en Naeem Khan.

Pakken

From left: Pamella Roland – Indigitalimages.com of Brides.com // Angel Sanchez – Indigitalimages.com of Brides.com // Carolina Herrera – Brides.com // Theia – Indigitalimages.com of Brides.com

 

Het dragen van een broek in plaats van een jurk is een nieuw idee, maar wel heel erg welkom. Het is supermodern en gedragen op veel verschillende manieren. Het is de perfecte manier om je trouwdag een beetje speels en luchtig te houden.

Bloemetjes Print

Houghton // Naeem Khan // Elizabeth Fillmore // Romona Keveza

 

Bloemen zijn natuurlijk niet nieuw op een trouwdag, maar bloemen op de jurk wel. Het kan heel subtiel, zoals bij Naeem Khan en Randi Rahm, die met waterverf-achtige prints kwamen, maar het kan ook heet groots, zoals bij Houghton. Het is in ieder geval heel hip.

Veren

Jenny Packham // Vera Wang // Kelly Faetanini – Indigitalimages.com of Brides.com // Monique Lhuillier

 

Veren waren ook vaak te zien op deze Bridal Fashion Week. Sommige jurken waren erg donker en dramatisch, zoals bij Vera Wang, of heel licht en delicaat, zoals bij Kelly Faetanini. Het was prachtig.

2 thoughts on “Bridal Fashion Week lente 2016

  1. I liked the book a lot, because I’m a big ol homo that loves a good happy ending and rough vampire sex (om nom)although Edwob death baby splurging out of bella’s stomach was a little distirbing.personally I think the book needed moar montuc monster, “OH HI! AM MONSTER! I CAN HAZ EAT YOUR BABY TIMEZ NOAW?” ah yes, much better.

Leave a Reply